Tavastia-Areenan iltapäiväkerhosta lapsen uusi harrastus

Lasten Liikunnan Tuki ry käynnistää tammikuussa 2022 Tavastia-Areenalle liikuntapainoitteisen iltapäiväkerhon. Iltapäiväkerholla on käytössään omat tilat =kerhohuone ja liikuntasali. Lisäksi käytössämme on Tavastia-Areenan iso liikuntasali.

Tavastia-Areenan iltapäiväkerhossa korostamme monipuolista liikkumista, erityisesti liiketaitojen näkökulmasta sekä liikkumisen merkitystä lapsen oppimiselle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Hyvät liiketaidot ovat avain minkä tahansa lajin harrastamiseen sekä lapsen hyvään kasvuun. Iltapäiväkerhossa katsotaan lapsen liikkumista myös sen oppimista tukevasta näkökulmasta.

Motoriset perusliikuntataidot muodostuvat kolmesta elementistä; liikkumis-, tasapaino- ja välineenkäsittelytaidoista. Näitä perusliikuntataitoja harjoittelemme päivittäin kaupungin parhaissa iltapäiväkerhotiloissa ja parhain välinein.

Tutustumme eri lajeihin mm. mailapelit, kamppailulajit, palloilulajit ja kestävyysurheilu yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa. Lisäksi meillä on erilaisia liikuntateemoja. Iltapäiväkerhon toimintavuoden aikana toteutamme mm. maastohiihdon, luistelun, suunnistuksen, yleisurheilun, nassikkapainin ja pesäpallon kokonaisuudet. Näin iltapäiväkerho voi toimia lapsen liikuntaharrastuksena. Tavoitteenamme on, että lapsi oppii liikunnallisen elämäntavan.

Kenelle?

Kaikille 1.-4. luokkalaisille

Mitä?

Päivittäinen ohjattua liikuntaa, läksytuokio, välipala ja vapaan leikin/pelin aika.

Missä?

Tavastia-Areena Hattelmalantie 25 (L-rakennus). Sisäänkäynti Peuhulan ovesta.

Milloin?

Arkisin klo 11 -17. Toiminta-aika on koulupäivien jälkeen lukujärjestyksen mukaisesti kello 17.00 saakka.

Hinta?

250 € / kuukausi. Sisaralennus 10 %. Yksityiseen iltapäiväkerhoon ei ole mahdollista saada kaupungin avustusta.

Sisältää?

Ammattitaitoisen ohjaus, tapaturmavakuutus, lajitutustumiset, päivittäinen välipala, jumppapussin sisäliikuntavarusteiden säilytykseen ja retket lähiympäristöön.

Kulkeminen?

Lasten siirtyminen koululta iltapäiväkerhon tiloihin on vanhempien vastuulla. Lasten tulo- ja lähtöajoista sovitaan päiväkohtaisesti.

Ilmoittautuminen

Tavastia-Areenan iltapäiväkerhoon ilmoittaudutaan oheisen linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen tehdään palvelusopimus. Järjestämme tiloissa tutustumispäivän perjantaina 7.1.2022 kello 12.00.

Tästä pikalinkit

Ilmoittautuminen

Iltapäivätoiminnan hinta

  • 250 € / kuukausi
  • sisaralennus – 10 %

TavastiaAreenan ip-palvelusopimus 2021-2022

TavastiaAreenan IP-sopimusehdot-tietosuojaseloste 2022

Toimintasuunnitelma

Toimintamme perusta OPH:n aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteet (2011).

Tavastia-Areenan iltapäiväkerho

L-rakennus
Hattelmalantie 25
13100 Hämeenlinna
0400 744 886
toimisto@lastenliikunnantuki.fi