Paljon kiitoksia kaikille ketkä lähettivät kesätyöhakemuksen

Vastaanotimme yli 120 kesätyöhakemusta. Käymme ne huolellisesti läpi ja kutsumme niiden perusteella sopivimmat haastatteluun. Aloitamme haastattelut viikolla 13.

Ilmoitamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti kesätyönhaun tuloksesta.

Hyvää liikunnallista kevättä!

Kesän Liikuntapassi 2023

KESÄN LIIKUNTAPASSI 2023 Liian monta kivaa vaihtoehtoa etkä osaa valita?...

Lue lisää

Toiminnallinen Kesä

LIIKUNTAPAINOTTEISTA PÄIVÄLEIRITOIMINTAA 6-10-VUOTIAILLE  Toiminnallinen Kesä -leiritoiminta kesällä 2023 on liikunnan...

Lue lisää

Aulangon luontoleiri

Aulangon luontoleiri Tule tutkimaan Aulangon ihmeitä samanikäisessä seurassa! Tukikohtana toimii...

Lue lisää

Alle kouluikäisille

KESÄN LIIKUNTAKERHO 3-6 -vuotiaille Liikuntakerhon toiminta on suunniteltu 3–6-vuotiaille lapsille...

Lue lisää

Loma-ajan toimintaa järjestetään koulujen loma-aikona (kesä-, syys- ja talviloma) ja on nk.matalan kynnyksen harrasteliikuntaa = toimintaan osallistuminen on lapsille mahdollisimman helppoa (mm. ei aikaisempaa kokemusta lajista, ei kilpailutoimintaa, ei pitkäaikaista sitoutumista).

Toiminnan määrä vaihtelee (kaksi - kolme toimintakertaa viikossa, eri pituisia toimintajaksoja). Yhden liikuntatuokion kesto on vähintään 60 min. Lisäksi pyrimme suosimaan lähiliikuntapaikkoja mahdollistaaksemme lasten omatoimisen kulkemisen.

Toiminnassa käytetään eri liikuntamuotoja ja –lajeja. Toiminnan tavoitteena on kehittää monipuolisesti lapsen liikkumistaitoja. Lapset osallistuvat toiminnan sisällön suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaikissa toiminnassamme huomioimme lapsen ja nuoren fyysinen kasvun ja kehityksen. Toimintaryhmien ikäsuosituksia tulee noudattaa.

Toiminnan tavoitteet;

  • Lasten fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja liikuntaan innostaminen
  • Liikkumisen ilon ja onnistumisen kokeminen
  • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja syrjäytymisen ehkäisy,  suvaitsevaisuuden lisääminen ja kotouttamisen tukeminen
  • Lasten osallisuus