PeuhuKahvila

Me Lasten Liikunnan Tuella arvostamme liikkumista ihan sellaisenaan, mutta me myös tiedämme, että monipuolinen päivittäinen liikkuminen tukee lapsen oppimisvalmiuksien kehittymistä. Omalta osaltamme myötävaikutamme varhaisvuosien liikkumissuositusten toteutumiseen (Okm 2016), koska koko kehon liike on lapsen luonnollisen kehityksen ja oppimisen edellytys. Haluamme toiminnallamme luoda puitteet, jossa jokaisen lapsi saa kokea liikkumisen iloa ja tekemisen riemua! Motorikka, aisti ja kognitiiviset taidot kehittyvät käsi kädessä.

Leikitään ja liikutaan yhdessä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.00 – 11.30.

Joka kerralla ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, vapaata leikkiä, pelailua, kahvittelua sekä ohjattua lasten ja aikuisten yhteistä liikuntaa. Käytössämme on mm. peuhaamisen mahdollistavat tilat kiipeilyseinineen ja pallomerineen sekä liikuntasali. PeuhuKahvilaan tulet ja lähdet silloin kun perheellenne parhaiten sopii, ilmoittautumisia ei tarvita.

Voit tulla tutustumaan kaksi kertaa ilmaiseksi. Sen jälkeen lapsella tulee olla voimassa oleva Hämeenlinnan kaupungin palveluseteli. PeuhuKahvilasta saat hakemuksen ja ohjeet sen täyttämiseen. Mukaan pääset toki myös itsemaksavana, 10 € / kerta / perhe.

Alla olevasta linkistä saat lisätietoa palvelusetelistä.

Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet tutut!

PeuhuKahvila toimii Peuhulan tiloissa, Ammattiopisto Tavastian kampuksella, L-rakennuksessa. Sisäänkäynti on Hattelmalantien puolella ja ovet tunnistat värikkäistä teippauksista.

P: 040 451 3451
Lisätietoja: Tuuli Tiainen
P: 040 457 0865