Nyt myös kymppikortti! 

Lisää aukioloaikoja!

tiistaisin klo 9-11.30
keskiviikkoisin klo 9-11.30
torstaisin klo 13-15.30
perjantaisin klo 9-11.30

Me Lasten Liikunnan Tuella arvostamme liikkumista ihan sellaisenaan, mutta me myös tiedämme, että monipuolinen päivittäinen liikkuminen tukee lapsen oppimisvalmiuksien kehittymistä. Omalta osaltamme myötävaikutamme varhaisvuosien liikkumissuositusten toteutumiseen (Okm 2016), koska koko kehon liike on lapsen luonnollisen kehityksen ja oppimisen edellytys. Haluamme toiminnallamme luoda puitteet, jossa jokaisen lapsi saa kokea liikkumisen iloa ja tekemisen riemua! Motorikka, aisti ja kognitiiviset taidot kehittyvät käsi kädessä.

Leikitään ja liikutaan yhdessä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.00 – 11.30 sekä torstaisin klo 13-15.30.

Joka kerralla ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, vapaata leikkiä, pelailua, kahvittelua sekä ohjattua lasten ja aikuisten yhteistä liikuntaa. Käytössämme on mm. peuhaamisen mahdollistavat tilat kiipeilyseinineen ja pallomerineen sekä liikuntasali. PeuhuKahvilaan tulet ja lähdet silloin kun perheellenne parhaiten sopii, ilmoittautumisia ei tarvita.

Voit tulla tutustumaan kaksi kertaa ilmaiseksi. Sen jälkeen lapsella tulee olla voimassa oleva Hämeenlinnan kaupungin palveluseteli. PeuhuKahvilasta saat hakemuksen ja ohjeet sen täyttämiseen. Mukaan pääset toki myös itsemaksavana, 10 € / kerta / perhe tai lunastamalla kymppikortin 59 €. Kymppikortti on voimassa lukukauden.

Alla olevasta linkistä saa lisätietoa palvelusetelistä.

Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet tutut!

PeuhuKahvila toimii Peuhulan tiloissa, Koulutuskuntayhtymä Tavastian kampuksella, L-rakennuksessa. Sisäänkäynti on Hattelmalantien puolella ja ovet tunnistat värikkäistä teippauksista.

Ohjaajana toimii Anna Karhumaa (artenomi amk, ohjaustoiminnan koulutusohjelma)
P: 040 451 3451

Lisätietoja: Tuuli Tiainen
P: 040 457 0865