Liikkuminen ja oman kehon käyttäminen on jokaisen lapsen oikeus. Liikuntapäiväkerho Peuhulan toiminta sopii niin toimeliaalle ja puuhakkaalle kuin rauhalliselle ja varovaisellekin lapselle. Peuhulassa tuemme varhaiskasvatusikäisen lapsen oppimisvalmiuksien herättelyä liikkumisen keinoin.

Peuhula tarjoaa varhaiskasvatussuunnitelmaan (Opetushallitus, 2018) perustuvaa liikuntapainotteista kerhotoimintaa 2-6 -vuotialle lapsille. Toimintaamme kuuluu runsaasti sisä- ja ulkoliikuntaa, erilaisia teemapäiviä sekä retkiä lähiympäristöön. Käytämme monipuolisesti omaa kehoa liikkumalla ja leikkimällä vaihtelevin teemoin. Kerhopäiväämme kuuluu myös askartelua, satuja, lauluja leikkejä ja evästuokio.

Peuhulan syyskausi alkaa 10.8.2020 osoitteessa Hattelmalantie 25(entinen Punaportin liikuntahalli, nykyinen Tavastia Areena)

Peuhulan kerhot

*Ryhmien toteutuminen vaatii 8 ilmoittautumista

2-3-VUOTIAAT (lapsen tulee olla 2 vuotta täyttänyt aloittaessaan ryhmässä)

  • aamupäiväkerho keskiviikkoisin kello 9.00 – 11.00
  • aamupäiväkerho keskiviikkoisin kello 10.00 – 12.00

3-6-VUOTIAAT

  • aamupäiväkerho ma-pe (ei keskiviikko) kello 9.00 – 12.00
  • ulkoryhmä  to kello 9.00 – 12.00

KAIKKIIN PEUHULAN TOIMINTOIHIN KÄY KAUPUNGIN PALVELUSETELI.
Hakemukset täytetään Peuhulassa vasta kerhon alettua.
Peuhulaan voi osallistua myös ilman palveluseteliä. Tällöin huoltajat vastaavat maksusta.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen ja lisätietoja numerosta 040 4513 451 tai sähköpostitse osoitteeseen peuhula@lastenliikunnantuki.fi

PEUHULAN INSTAGRAM

UUTTA

UlkoPeuhula

Ulkoryhmässä tutkimme ja tutustumme kauniiseen kotikaupunkiimme monesta näkökulmasta. Koko kerhokerta toteutetaan pääsääntöisesti ulkona ja onkin arvoitus missä me milloinkin eväämme pysähdymme syömään. Kokoonnumme kuukauden kerrallaan samaan paikkaan. Kerhokerrat kuluvat vaihtelevasti kantakaupungin alueella luonnossa tai rakennetussa ympäristössä liikkuen. Ulkoryhmässä hyödynnämme Aulangon Luontoliikuntakeskuksessa tuotettua ympäristökasvatuksen materiaalia, välineitä ja sisältöjä. Lapsella tulee olla aina sään mukainen varustus, sopivan kokoinen reppuselkään sekä eväät.

PeuhuKahvila 

PeuhuKahvila avaa ovensa Liikuntapäiväkerho Peuhulan tiloissa tiistaisin ja perjantaisin klo 9.30 – 12.00. PeuhuKahvila sisältää rentoa yhdessäoloa, vapaata leikkiä, pelailua, kahvittelua sekä ohjatun lasten ja aikuisten yhteisen liikuntatuokion.  PeuhuKahvilaan tulet ja lähdet silloin kun perheellenne parhaiten sopii, ilmoittautumisia ei tarvita.
Toimintaan pääsee mukaan Hämeenlinnan kaupungin palvelusetelillä (saa Peuhulasta) tai itsemaksavana.

Kaiken ikäiset lapset aikuisineen ovat lämpimästi tervetulleita.

________________________________

Palaute

Anna palautetta toiminnastamme nimettömänä TÄSTÄ.