HANKE ON PÄÄTTYNYT

HYVÄ MINÄ -hankkeen ryhmät ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille työelämän ulkopuolella oleville.

HYVÄ MINÄ -liikuntaryhmät

Hyvä Minä liikuntaryhmissä liikutaan sisällä sekä ulkona ja tutustutaan eri liikuntamuotoihin leppoisasti, rennosti ja iloisesti osallistujien toiveita kuunnellen. Samalla mietimme omaan hyvinvointiin ja arjen aktivointiin liittyviä valintoja. Ryhmät ovat avoimia kaikille, poikkeuksena torstain klo 14-15 ryhmä, joka on suunnattu vain nuorille. Liikutaryhmistä voit valita vain yhden tai vaikka kaikki oman aikataulusi mukaan. Liikkumiseen tarvittavat välineet tulevat järjestäjän puolesta, riittää että osallistujalla on ulkona ja sisällä liikkumiseen sopiva vaatetus. Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali löytyy osoitteesta Uimarintie 2, 13100 Hämeenlinna, sisäänkäynti pääovien oikealla puolella olevista lasiovista.

Tiistai klo 9.00 – 10.00 Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali

Keskiviikko klo 14.00 – 15.00 Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali

Torstai klo 9.30 – 10.30 Hämeenlinnan uimahallin sali

Torstai klo 14.00 – 15.00 (Nuorten ryhmä) Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali

HYVÄ MINÄ -ruokaryhmä

Hyvä Minä ruokaryhmässä suunnitellaan ja kokataan yhdessä sesongin mukaista, terveellistä ja edullista kotiruokaa. Pohdimme myös yhdessä ruokarytmiin, lautasmalliin ja muihin omaan hyvinvointiin vaikuttavia valintoja ja vaihtoehtoja.

Keskiviikko klo 9.00 – 13.00

Ryhmä kokoontuu Etelä-Hämeen Marttojen tiloissa (Birger Jaarlin katu 21)

Lataa tulostettava viikko-ohjelma TÄSTÄ

HYVÄ MINÄ -hanke toteutetaan Lasten Liikunnan Tuen ja Etelä-Hämeen Marttojen yhteistyönä. Hankkeen toiminta on suunnattu työelämän ulkopuolella oleville henkilöille. Hanke on kaksivuotinen (1.6.2019 – 31.5.2021) ja hanketta rahoittaa Euroopan unionin sosiaalirahasto (Hämeen ELY-keskus).

Osallistujille hanke tarjoaa innostavaa toimintaa mukavassa seurassa liikuntaryhmissä, sekä ruokaryhmässä. Toimintaan pääsee mukaan koko hankekauden ajan eikä osallistuminen vaadi pitkäaikaista sitoutumista. Liikuntaryhmiin ei vaadita ennakkoilmoittautumista, ruokaryhmään on hyvä ilmoittautua etukäteen (osataan varata oikea määrä tarvikkeita).

https://www.facebook.com/hyvaminahanke/

Lisätietoja toiminnasta saa hanketyöntekijöiltä:

Hanke ja liikuntaryhmät:
Anu Saarinen 040 905 2908 anu.saarinen@lastenliikunnantuki.fi
Olli Kartano 0400 744 860 olli.kartano@lastenliikunnantuki.fi (liikunnanohjaaja)

Ruokaryhmät:
Eija Mattelmäki 044 072 3071 eija.mattelmaki@martat.fi (kotitalousasiantuntija)

Hankkeen lisätiedot: https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=S21678