TYÖHARJOITTELU

Tarvitsetko opintoihisi kokemusta lapsi- tai aikuisryhmien ohjaamisesta? Lasten Liikunnan Tuki  tarjoaa opiskelijoille monenlaisia tapoja olla mukana toiminnassamme ja tehdä työtä, jolla on väliä.

Omien oppisopimusopiskelijoiden työssäoppimisen lisäksi tarjoamme myös harjoittelupaikkoja eri oppilaitosten opiskelijoille. Liikuntaryhmiä meiltä löytyy lähes vauvasta vaariin ja mahdollista on myös toimia harjoittelijana eri laisten hallinnon tehtävien parissa.

Meillä on mahdollista toteuttaa erilaisia opinnäytetöitä. Monet toteutetut opinnäytetyöt ovat siirtyneet käytäntöihimme.

TET-harjoittelupaikkoja – työharjoittelupaikkoja – oppisopimuskoulutusta – opinnäytetyöpaikkoja – projektityöpaikkoja – gradu-paikkoja

Jos Sinä olet ammattia vailla, liikunnallinen, joustava, ihmisten kanssa viihtyvä innokas opiskelijan alku, niin ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme tarjoamistamme mahdollisuuksista koulutukseenohjaustoiminnassamme. Meillä työskentely, kouluttautuminen tai harjoitustyön tekeminen auttaa varmasti eteenpäin myös opiskeluissa ja työelämässä.

OPPISOPIMUSKOULUTUS

Lasten Liikunnan Tuki on toiminut perustamisestaan lähtien oppisopimusopiskelijoiden työssäoppimispaikkana eli työnantajana. Oppisopimusopiskelussa suurin osa opiskelusta tapahtuu työssäoppien. Me olemme työllistäneet itse sekä lähettäneet vapaille työmarkkinoille historiamme aikana jo kymmeniä valmistuneita ja lisää on tulossa. Olemme toimineet työnantajina mm. seuraavia tutkintoja opiskelleille:

Liikunnan ohjauksen pt – Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan pt – Koulunkäyntiavustajan at – Sosiaalialan pt (lähihoitaja).