Olemme mukana torstaina, 24.1., Tekijä 2019 -tapahtumassa Hämeenlinnan Korkeakoulukeskuksessa, Visamäessä. Tule moikkaamaan ja kuulemaan mitä kesätöitä meillä on sinulle tarjota. Kerromme myös Sporttitetistä ja mitä muita työllistymismahdollisuuksia on.  Tarvitsetko opintoihisi kokemusta lapsi- tai aikuisryhmien ohjaamisesta? Me tarjoamme opiskelijoille monenlaisia tapoja olla mukana toiminnassamme ja tehdä työtä, jolla on väliä. Tarjoamme TET-harjoittelupaikkoja – työharjoittelupaikkoja – oppisopimuskoulutusta – opinnäytetyöpaikkoja – projektityöpaikkoja – gradupaikkoja.
Voit jättää yhteystietosi myös tästä linkistä. Valitse mistä olet kiinnostunut, niin lähetämme sinulle sähköpostiisi lisätietoa. Rekrytoimme myös liikunnan tuntiohjaajia aikuisliikuntaryhmiimme. Lue lisää tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta kartuttaa  työkokemustasi ryhmien ohjaamiseen. Tutustu tästä.

Tekijä 2019 -opinto- ja rekrytointitapahtuma