Hei sinä liikunnan osaaja! Lasten Liikunnan Tuki ry etsii aikuisliikuntaryhmiinsä (mm. luontoliikunta, vesivoimistelu…) tuntiohjaajia.

Käynnistimme syksyllä 2018 aikuisten Liikuntapassi-toiminnan, jossa osallistujat pääsevät yhdellä kausimaksulla (Liikuntapassi) osallistumaan mihin tahansa lukujärjestyksestä löytyvään ryhmään, kehonhuollosta luontoliikuntaan. Ryhmät kokoontuvat liikuntatiloissa ja -paikoilla eri puolella Hämeenlinnaa.

Ohjaajana pääset osaksi liikunnallista ja nuorekasta tiimiä, joka kehittää aikuisten Liikuntapassi-toimintaa. Haemme ohjaajia nyt kevätkaudelle 2019, mutta pääset myös suunnittelemaan ja ideoimaan yhdessä muiden ohjaajien kanssa toimintaa pidemmälle, omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi hyödyntäen.

Ohjaustunnista maksamme kilpailukykyisen korvauksen, annamme tehtävään perehdytyksen ja tarjoamme koulutusta ohjaamiseen. Toimintaa ja tunteja on tarjolla aamusta iltaan, eli työ sopii hyvin myös alaa opiskeleville.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla esapekka.viinikka@lastenliikunnantuki.fi. Lisätietoja antaa henkilöstökoordinaattori Esa-Pekka Viinikka 0400-749302.

Lisätietoja Liikuntapassi-toiminnasta.