Aulangon ulkoilumaja

Aulangon ulkoilumaja 2018-11-13T12:55:50+00:00

KAHVIO

Kahvio avataan Hiihtokauden alkaessa!
Tervetuloa!

CATERING

Lähialueen tuoreista ja parhaista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa höyryävien patojen äärellä. Kuulostaako houkuttelevalta?  Sitä catering-palvelumme ruuat myös ovat!

Aulangon Ulkoilumajan catering-palvelut hoitaa Nylanderin Ruoka ja Herkku / Seija Nylander. Voit tutustua catering-toimittajaamme lisää tästä

Suosittelemme!

PIKKUJOULUT 2018

Aulangon Ulkoilumaja tarjoaa hyvät puitteet Pikkujouluihin – samalla tuette lasten liikuntaa. Pyydä tarjous: viestinta@lastenliikunnantuki.fi

TILAVUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan. Myös aktiiviset työhyvinvointipäivät ja kokouspäivät järjestyvät kauttamme.

Tilavuokraan sisältyy sauna (ilmoitettava tilauksen yhteydessä). Tupaan mahtuu 60 ja saunatiloihin 15 henkeä. Ja koska tilat ovat vuokrauksen jälkeen yksityisessä käytössä, on omien alkoholijuomien tuominen mahdollista.

Aika Veroton Verollinen
Arkisin, päivä ma – to 8:00 – 15:00 150 € 185 €
Arkisin, ilta ma – to 16:00 – 180 € 223 €
Viikonloppuisin, pe tai la 12:00 – 06:00
– hiihtokaudella tilavuokraus alkaa vasta 16:00 –
360 € 446 €
Viikonloppu, pe 16:00 – su 16:00
– myynnissä ajanjaksolla 1.5. – 30.9.
895 € 1109 €

Tilavuokrauksen arvonlisävero 24 %.

Kaikki hinnat sisältävät saunamahdollisuuden. Siivous sisältyy hintaan. Asiakas siivoaa irtoroskat, tyhjät pullot ja somisteet.

Ulkoilumajan tekniset tiedot, perusvarustelu ja toimitusehdot

Ulkoilumajan asiakasohje

Näin toimit hätätilanteessa -ohjeet

Tarjouspyyntölomake

LIIKUNTA

Nykypäivänä luonto on ihmisille tärkeä osa päivittäistä hyvinvointia. Luonnossa on helppo liikkua, hiljentyä ja ladata akkuja.

Aulangon Ulkoilumajalla järjestetään ohjattua liikuntaa, joka pitää mielen virkeänä ja kehon kunnossa. Liikuntatuokioitamme vetävät koulutetut ohjaajat, joten saat liikunnasta parhaimman mahdollisen hyödyn.

Varaa ryhmällesi oma tunti ja tule mukaan liikkumaan ja hankkimaan hyvää oloa! Tunnit pidetään säässä kuin säässä, joten muista varautua asianmukaisen varustein.

Liikuntapalvelut ilman tilavarausta tulee tehdä varauksen 48 h tuntia ennen liikunnanohjausta.

Liikunta-aktiviteetit