Haemme 15–18-vuotiaita nuoria kesätöihin Lasten Liikunnan Tuen kesätoimintoihin. Kesätyö koostuu lasten ohjaamisesta ja liikuttamisesta Lasten Liikunnan Tuen ammattitaitoisten vastuuohjaajien opastuksessa ja valvonnassa. Työsuhde on määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu ajanjaksolle 3.-28.6.2024. Työjakso on pääsääntöisesti kaksi viikkoa. (3.-14.6.2024 tai 17.-28.6.2024, ei juhannusaattona) Työtunnit ovat 30 h/vko.

Kesällä 2024 Lasten Liikunnan Tuki järjestää kesätoimintaa lapsille ja perheille monissa eri toiminnoissa. Voit työllistyä halutessasi alle kouluikäisten, lasten päiväleirien tai liikuntapassin lajikerhon ohjaajaksi.

Lasten Liikunnan Tuki on tehnyt sopimuksen Hämeenlinnan kaupungin nuorisotoimen kanssa 15–18 -vuotiaiden hämeenlinnalaisnuorten kesätyöllistämisestä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot noudattavat Hämeenlinnan kaupungin kesätyöllistämisen palkkaohjeistusta sekä KVTES:iä.

Hae meille kesäksi töihin täältä!:

Kesän Liikuntapassin ohjaaja

Toiminnallinen Kesä päiväleirin ohjaaja

Aulangon luontoleirien ohjaaja

Lasten ja perheiden kesätoiminnan ohjaaja

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 3.3.2024 klo 23.59 mennessä. Lähetämme kutsut haastatteluihin viikolla 11. Kesätyöhaastattelumme järjestetään ryhmähaastatteluina.

LISÄTIEDOT

Lasten Liikunnan Tuen Liikuntavastaava Otto Ventelä arkisin klo 9–15, puh. 0400 749 302, otto.ventela@kktavastia.fi