Hämeensaaren Kesäkadulla toimii kesäkaudella 2023 Lasten Liikunnan Tuen järjestämä Lastenmaa, josta voi tulla lainaamaan liikuntavälineitä aktiiviseen menoon! Lainaamme panttia vastaan välineitä Hämeensaaressa tapahtuvaan toimintaan.

Voit tulla koko perheen voimin tai pikkuporukalla, meiltä löydät välineitä sekä yksilö- että joukkuelajeihin, leikkeihin ja peleihin. Toiminnasta vastaa ohjausalan ammattilaiset, jotka opastavat ja ohjaavat peleihin ja leikkeihin.

Lisäksi järjestämme leikkimielisiä kisoja ja ohjaushetkiä pitkin kesää.

Tarkemmat aikataulut ja sisältö tarkentuvat lähempänä tapahtumakalenteriin Kesäkatu – Hämeenlinna (hameenlinna.fi)

Lastenmaan löydät Hämeensaaren Kesäkadun kesäkontista.

Olemme avoinna 5.6.-4.8.2023 (Juhannusaattona 23.6. kiinni)

MA-PE klo 10.30-16.30!

TERVETULOA LEIKKIMÄÄN JA PELAMAAN!