Lasten Liikunnan Tuki ry ei käynnistä Ruununmyllyn liikkuntaleikkikoulutoimintaa vielä helmikuussa.  Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeiden mukaista toimintaa ei pystytä järjestämään noudattaen turvallisen harrastamisen kriteerejä.

Ilta liikkaritoiminnan aloittamisesta teemme uuden päätöksen helmikuun lopussa. Mikäli viranomaisten ohjeet ja säännökset muuttuvat, niin toiminta käynnistyy hiihtoloman jälkeen 8.3. Kevätkauden hinta määräytyy käyntikertojen mukaan ja vahvistetaan vasta toiminnan alkaessa.

Toivomme ymmärrystä, mutta nykyiset tilat (pukuhuoneet ja ahtaat käytävät) eivät mahdollista kriteereiden täyttämisen ehtoja emmekä pysty turvaamaan lapsille riittävän turvallisia olosuhteita. Suosittelemme kuitenkin liikkumaan ulkona, mm. Aulangon maasto tarjoaa huippu olosuhteet talviliikuntaan juuri nyt.

Lisätietoja Juha Liedes, toiminnanjohtaja 0400-744840