Lasten ja nuorten liikkumattomuus on yksi suurimpia terveys uhkia maassamme. Liikunnan lisäämiseksi ja aktiivisen elämäntavan omaksumiseen on tehtävä kaikki mahdolliset toimenpiteet. Lasten Liikunnan Tuki ry järjestää mm. koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa 12 kerhopisteellä yli 370 lapselle. Päivittäin lapset liikkuvat ja leikkivät sekä ulkona että salissa. Lisäämme hyvinvointia liikunnan keinon aina varhaiskasvatuksesta ikä-ihmisiin.

Tue toimintaamme ja liity kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on liikkeen lisäämisen lisäksi ollut tarjota nuorille erilaisia työ- ja opiskelu mahdollisuuksia. Työllistämme 35 – 40 henkilöä (tilanne joulukuu 2020). Koulujen loma-aikana työllistämme lisäksi nuoria kesätöihin.

Liity kannatusjäseneksi