30.11.2020

Haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden!

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi Lasten Liikunnan Tuki ry lakkauttaa kaikki aikuisten liikuntaryhmät sekä lasten Puistotreffit ja Liikuntaleikkikoulu ryhmät tästä päivästä vuoden loppuun. Toimimme Maakunnan Covid-ryhmän suositusten mukaisesti.

Käyttämättä jääneet kerrat lisäämme ensi keväälle, eli silloin ryhmät jatkuvat 2 viikkoa pidempään. Mikäli et ole osallistumassa ensi keväänä toimintoihimme, voit silti korvata puuttuvat kerrat tammikuussa.

– Toivomme kaikkien ymmärrystä haasteellisessa asiassa. Pyrimme näin omalta osaltamme estämään viruksen leviämisen ja turvaamaan asiakkaidemme terveyden. Muistutamme kuitenkin, ettei liikuntaa kannata unohtaa. Luontoliikuntaa voi harrastaa läheisten kanssa kauniissa kaupungissamme useilla eri reiteillä ja maastossa, toteaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Liedes.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Juha Liedes 0400-744840