Hämeenlinnan kaupunki tiedottaa!

Lukuvuonna 2020-2021 aamu- ja iltapäivätoimintaa tarvitsevat 1- ja 2- luokan oppilaat hakevat sitä ensisijaisesti sähköisesti Wilmassa 19.3.-24.5.2020 välisenä aikana.

Sähköinen hakulomake löytyy Wilmaan kirjautumisen jälkeen yläreunan valikosta kohdasta Hakemukset ja päätökset, tee uusi hakemus. Voit hakea tarvittaessa myös paperilomakkeella (tulostettava pdf). Paperisen hakulomakkeen voi noutaa myös yleisneuvonnasta palvelupiste Kastellista.

Päätöstiedote osallistumisesta toimitetaan 17.6.2020 Wilman kautta, mikäli hakulomakkeessa sallitaan tiedoksianto Wilman kautta tai vaihtoehtoisesti kirjeitse. Mikäli jonkun koulun / toimipisteen osalta hakemuksia ei ole kesäkuussa riittävästi, että toiminta varmuudella elokuussa alkaisi, tiedotetaan siitä päätöstiedotteessa.

Toimintaan on mahdollista hakea ilmoittautumisajan päätyttyä. Mukaan pääsee, jos toimintaryhmissä on tilaa.