Hämeenlinnan kaupungin perusopetuksen oppilaat siirtyvät lähiopetukseen 14.5.2020. Aamu- ja iltapäivätoiminta jatkuu lähiopetusta saavien oppilaiden osalta. 

Lasten Liikunnan Tuki ry miehittää järjestämissä aamu- ja iltapäivätoiminnan kerhoissa ohjaajillaan. Ryhmä perustetaan mikäli ryhmän koko ylittää kahdeksan osallistujaa. Osallistumismaksun laskuttaa Hämeenlinnan kaupunki.  

Turvallisen kerhopäivän takaamiseksi toiminnassa hyödynnetään ulkoliikuntatiloja ja lähialueen tiloja ja luontoa. 

Pyrimme noudattamaan toiminnassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita opetuksen ja varhaiskasvatuksen  järjestäjille koronavirusepidemian aikana siltä osin miten ne koskevat aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Tarkemmat ohjeet toiminnan käynnistettyä kerhopisteistä vastuuohjaajilta.

Lisätietoja Olli Kartano iltapäivätoiminnan koordinaattori 0400- 744840.