16.3.2020

MYÖS LIIKUNTALEIKKIKOULU JA PERHE-KAHVILA TOIMINTA JÄÄVÄT TAUOLLE

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi Lasten Liikunnan Tuki ry:n kaikki liikuntaleikkikouluryhmät sekä Perhekahvila -toiminta jää tauolla tästä päivästä huhtikuun loppuun (30.4.2020).

Suomen hallitus on ohjeistanut vapaa-ajan toiminnasta tällä hetkellä seuraavasti:

”Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa vapaa-ajan toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.”

Haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden!

Tiedotamme jatkosta sekä maksettujen maksujen hyvityksestä myöhemmin.

Yhdistyksen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta sekä Peuhulan liikuntapäiväkerho toiminta jatkuvat toistaiseksi. Pyrimme toimimaan mahdollisimman paljon ulkona ja tehostamaan käsihygieniaa. Muistutamme myös säänmukaisesta vaatetuksesta.
Seuraamme sekä viranomaisten että Hämeenlinnan kaupungin ohjeita koskien koululaisia ja varhaiskasvatusta. Tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen.

16.3.2020

Kaupungin ohjeistuksen mukaisesti Koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi nuorten Liikuntalukkari-toiminta sekä koululaisliikuntatapahtumien järjestäminen on kevätkauden osalta peruttu.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Mikäli muutoksia tulee, tiedotamme niistä kouluja.

13.3.2020

LASTEN LIIKUNNAN TUEN AIKUISTEN LIIKUNTAPASSI JA VESIVOIMISTELURYHMÄT JÄÄVÄT TAUOLLE 13.4.2020 ASTI

Haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden!

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi Lasten Liikunnan Tuki ry lakkauttaa kaikki aikuisten liikuntaryhmät tästä päivästä 13.4. asti. Haluamme turvata sekä asiakkaiden että työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden.

Myös Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on tänään päättänyt mm. seuraavista toimenpiteistä;

  1. Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ovat suljettuina 14.3.-13.4.2020. Jo myytyihin uimahallien sarjalipputuotteisiin lisätään automaattisesti voimassaoloaikaa. Uimahallien liikuntasalit ovat kuitenkin toistaiseksi käytettävissä.
  2. Hämeenlinnan Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit Hauholla, Kalvolassa (Iittala-halli ja voimailusali), Lammilla, Loimua Areenalla ja Rengossa ovat suljettuna 13.4.2020 asti. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Lasten Liikunnan Tuki ry haluaa noudattaa viranomaisten suosituksia covid-19 -viruksen leviämisen estämiseksi.

Tiedotamme jatkosta sekä maksettujen maksujen hyvityksestä myöhemmin.

– Toivomme kaikkien ymmärrystä haasteellisessa asiassa. Pyrimme näin omalta osaltamme estämään viruksen leviämisen ja turvaamaan asiakkaidemme terveyden. Muistutamme kuitenkin, ettei liikuntaa kannata unohtaa. Luontoliikuntaa voi harrastaa läheisten kanssa kauniissa kaupungissamme useilla eri reiteillä ja maastossa, toteaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Liedes.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Juha Liedes 0400-744840

Tästä myös Hämeenlinnan kaupungin ohjeistukseen