Varaamalla Aktiivisen työhyvinvointipäivän yritykset ja yhteisöt voivat samalla tukea lasten liikkumista. Lasten Liikunnan Tuki ry sitoutuu lahjoittamaan stipendillä yhden lasten Kesän Liikuntapassin jokaista järjestämäänsä työhyvinvointipäivää kohden. Varaamalla Aktiivisen työhyvinvointipäivän kevään 2020 aikana, saa yksi vähävaraisen perheen lapsi stipendin kesäliikuntaan (arvo á 50 €).

Aktiivinen työhyvinvointipäivä Aulangon Luontoliikuntakeskuksella:

Hyvinvoiva henkilöstö on strateginen menestystekijä! Energiaa saat liikkumalla luonnossa. Luontoliikunta ei ole suorittamista, vaan polku kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Luontoliikuntakeskus ohjaa osallistujat Aulangon luonto- ja kulttuuriaarteiden ääreen ja avaa aistit kokemaan jotakin ainutlaatuista luontoliikunnan keinoin. Räätälöimme jokaiselle työyhteisölle juuri heidän toiveidensa mukaisen päivän,  jonka aikana koetaan yhdessä elämyksiä, joilla on merkitystä myös vierailun jälkeen. Aktiiviseen työhyvinvointipäivään voi tutustua tästä linkistä https://luontoliikuntakeskus.fi/elamykselliset-tykypaivat-aulangolla/ .

Kesän Liikuntapassi:                 

Kesän Liikuntapassi on 7-13 vuotiaiden passi, joka on voimassa koko kesäkuun 2020 ajan. Passilla pääsee rajattomasti arkipäivisin järjestettyihin liikunta- ja lajikerhoihin eri puolilla Hämeenlinnaa. Yritykset ja yhteisöt voivat ostaa myös enemmän Kesän Liikuntapasseja, joko lahjoitettavaksi Lasten Liikunnan Tuki ry:n kautta tai annettavaksi omalle henkilökunnalle. Lahjoitettavaksi ostetut Liikuntapassit toimitetaan toukokuussa Hämeenlinnalaisten vähävaraisten perheiden lapsille. Yhden Kesän liikuntapassin hinta yritykselle on 50 €, 10 passia maksaa 450 € ja 20 passia maksaa 900 €. Kesän Liikuntapassitoimintaan voi tutustua tästä linkistä: https://lastenliikunnantuki.fi/loma-aika/kesan-liikuntapassi-2020/ .

 

Varaukset ja tiedustelut:

Hanna Koskinen
0400-213090
hanna.koskinen@lastenliikunnantuki.fi