Lasten Liikunnan Tuki ry:n henkilöstökoordinaattorina  toiminut Esa-Pekka Viinikka siirtyy uusien haasteiden pariin 1.4.2020 lähtien.

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Lasten Liikunnan Tuki ry:n missiona on liikunnan keinoin tukea lasten ja nuorten hyvinvointia ja oppimista. Yhdistys on kehittynyt ja kasvanut tässä ajassa työllistäen lähes 50 ohjaajaa liikuttamaan kuukausittain yli 800 lasta, nuorta ja aikuista. Lisäksi Lasten Liikunnan Tuki on kehittänyt Aulangon Luontoliikuntakeskuksesta edelläkävijän luontoliikuntakasvatuksessa. 

– Olemme kehittäneet toimintaamme mm. opetus- ja kulttuuriministeriön tuella oppimisen tukemiseen materiaaleja niin varhaiskasvatukseen kuin perusopetukseen. Lisäksi Aulangon Luontoliikuntakeskuksen toiminnan kehittämiseen olemme saaneet tukea ESR-rahoituksena listaa toiminnanjohtaja Juha Liedes.

Kouluyhteistyömme Hämeenlinnan kaupungin opetuspalveluiden kanssa on jatkunut useita vuosia mm. koululiikuntatapahtumien järjestämisessä, Liikkuva Koulu ohjelman synnyttämän Liikuntalukkari toiminnan koordinoinnissa ja tietysti koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Näiden toiminnan operatiivinen koordinointi ja kehittäminen on ollut osa Esa-Pekan moninaisia työtehtäviä. 

– EP on arvostettu ja erittäin pidetty kollega Lasten Liikunnan Tuen työyhteisössä. Hänen ammattimainen toiminta, rentous ja aitous ihmisten kohtaamisessa on saanut kiitosta myös Hämeenlinnan urheiluseuratoimijoilta ja yhteistyötahoilta Liedes jatkaa.

Esa-Pekka siirtyy toimimaan huhtikuussa uuteen toimintaympäristöön, liikuntaa kuitenkaan unohtamatta. Yhdistyksen hallitus päättää myöhemmin paikan täyttämisen tähtäävän hakuprosessin käynnistämisestä.

– Lasten Liikunnan Tuen ja omasta puolesta kiitämme Esa-Pekkaa lähes 20 vuoden yhteisestä taipaleesta. On ollut hienoa työskennellä EP:n kanssa. Kiitos panostuksestasi yhdistyksen kasvamisessa ja kehittymisessä nykyiselle tasolle. Toivotamme tsemppiä uusiin haasteisiin toivottaa Liedes.

Yhteydenotot koululiikuntapahtumista voi olla kevät kaudella toiminnanjohtaja Juha Liedekseen. Kevät lukukauden tulevat koululiikuntatapahtumat ovat: maaliskuu lentopallo ja uinti, huhtikuu jalkapallo ja toukokuussa suunnistus, golf ja maastojuoksu.

Esa-Pekka Viinikka siirtyy uusien haasteiden pariin 1.4.2020.