Lasten Liikunnan Tuki ry:n kesätyöhaku käynnistyy N-Y-T nyt! ja on avoinna 1.3.2020 saakka. Palkkaamme hämeenlinnalaisia (pääasiassa 15-18 -vuotiaita nuoria) kesätöihin viikoille 23 – 27 ja työtehtävät ovat lasten (alle kouluikäisistä kouluikäisiin) liikunnallisten kerhojen sekä päiväleirien ohjaamista, eri puolella Hämeenlinnaa n. 2 viikon jaksoissa. Tutustu kesätoimintaan osoitteessa www.lastenliikunnantuki.fi/loma-aika/. Haku tapahtuu sähköisellä hakukaavakkeella osoitteessa https://my.surveypal.com/Kesatyohakemus-2020

Täytä hakukaavake huolellisesti, hakemusten perusteella valitsemme hakuajan päätyttyä osan työhaastatteluun, joiden perusteella teemme lopulliset valinnat. Tsemppiä hakuun!

Ps. Huomenna olemme mukana TEKIJÄ 2020 -tapahtumassa, tule käymään osastollamme ja kysy lisää mm. kesätöistä!