Lasten Liikunnan Tuki ry palveluksessa aloitti 4.9. Hanna Koskinen markkkinointisihteerinä. Hannan tehtäviin kuuluu yhdistyksen toimintojen myynti- ja markkinointitehtävät (mm. Aulangon Luontoliikuntakeskus sekä yhteistyöverkoston koordinointi). Työn ohessa Hanna viimeistelee kulttuurituottajan opintoja Humanistisessa ammattikorkeakoulussa.

Hannan liikunnallinen tausta on tanssin puolelta. Hämeenlinnalaiset tanssin harrastajat tuntevat pirteän opettajansa monilta eri kursseilta vuosien varrelta.

Tuulia Laine toimii vastuu-ohjaajana yhdistyksen varhaiskasvatuksen Peuhulan ja Liikuntaleikkikoulun toiminnoissa. Tuulian vahvinta osaamista on yhdistyksen tavoitteen mukaisen hyvinvoinnin ja oppimisen yhdistäminen käytännön leikkeihin ja liikuntatuokioihin. Viime lukukaudella Tuulian ohjauksesta ja osaamisesta nauttivat yhdistyksen 12 iltapäivätoiminnan kerhoa.

Lisäksi yhdistyksen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa on aloittanut 8.8. 19 kerho-ohjaajaa. Kerho-ohjaajat toimivat Toiminnallisen Iltapäivätoiminnan kerhopisteillä ympäri Hämeenlinnaa. Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa noudatetaan yhdistyksen hyvinvoinnin ja oppimisen tukemisen toimintamallia ja materiaaleja. Kerho-ohjaajat toimivat 12 vastuu-ohjaajan johtamissa tiimeissä.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet työntekijät