Aulangon Luontoliikuntakeskuksen Järvikahvila avataan maanantaina 22.7. kello 13.00. Järvikahvila on paitsi viihtyisä virvokkeiden nauttimispaikka, myös portti Aulangon aktiviteetteihin.

Järvikahvilasta voit lainata panttia vastaa välineitä vesille ja metsään ja osallistua monenmoisiin ohjattuihin tapahtumiin. Lähde vaikka ongelle, pulahda uimaan tai soutele kauniilla ja rauhallisella Aulangonjärvellä. Pelaa pihapelejä tai lähde retkelle Aulangon luonnonsuojelualueen metsäpoluille. Mm. kaikki tämä onnistuu kätevästi lainavälineillä panttia vastaan.

Järvikahvilan arkipäivät ovat teemoitettuja. Maanantai on saunapäivä (saunaremontin pitkittyminen siirtää  saunomisen aloitusta 29.7 asti), tiistaina tutustutaan lähialueen luontoon, keskiviikkona kuntoillaan ohjatusti ja torstaina liikutaan perheen kanssa perhepäivässä. Joka toinen torstai on mahdollista vanhempien viettää parisuhteen laatua-aikaa liikkuen yhdessä ja jättää lapset toiminnalliseen lapsiparkkiin.

Tutustu myös ohjattuihin tapahtumiin täältä

Tutustu myös Järvikahvilan sisätiloissa elokuun loppuun asti Aulangon alueen perhosiin ja kivilaatuihin.

Järvikahvila on osa Aulangon Luontoliikuntakeskusta, joka yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa tarjoaa sopivia luontoelämyksiä jokaiselle kävijälle lapsesta vaariin.