Aulangon ulkoilumajalla toteutetaan laajamittaisia remontteja vuonna 2019. Ensimmäisenä toimenpiteenä saneerataan keittiö. Keittiöremontti toteutetaan tammikuussa ja siitä vastaa ulkoilumajan omistaja, Hämeenlinnan kaupungin Tilapalvelut. Ulkoilumaja ja kahvio ovat remontin ajan suljettuina.

Kahvion toiminta käynnistyy heti remontin jälkeen. Joulun välipäivinä kahvio ei ole avoinna.  Keittiöremontin jälkeen, hiihtokaudella, kahvio on avoinna viikonloppuisin sekä koulujen hiihtolomaviikoilla 8 ja 9.

Ulkoilumajan tiloja muokataan samalla vastaamaan Luontoliikuntakeskuksen tarpeita. Näin tilat palvelevat alueella liikkuvia entistä paremmin!

Lisätietoja:

Lasten Liikunnan Tuki ry: toiminnanjohtaja Juha Liedes, puh. 0400 744 840
Hämeenlinnan kaupungin Tilapalvelut: kiinteistöpäällikkö Petri Ylämurto puh. 03 621 2227