Porraspäivät on valtakunnallinen maksuton työhyvinvoinnin tempaus, jolla kannustetaan arkisiin terveyttä edistäviin valintoihin. Porraspäivät järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Lasten Liikunnan Tuki on ilmoittautunut mukaan Porraspäiviin, Ota askel terveyteen 5.-11.11.2018 kampanjaan. Me olemme haastaneet tähän mennessä mukaan Hämeenlinnan kaupungin, Innopark -yhteisön sekä Hämeen liiton. Nyt on hyvä sauma näyttää, että me hämäläiset olemme liikkuvaista väkeä ja tiedämme, että liikkuminen on hyvästä.

Kampanjaan voi liittyä myös yksityishenkilönä ja haastaa mukaan kavereita paistattelemaan porrasvaloissa. Porraspäivät on maksuton työhyvinvoinnin tempaus.

Valitse viikon ajan portaat hissin sijaan ja haasta työkaverit hyvinvointitalkoisiin. Verkosta voit tulostaa maksuttomia materiaaleja, ideoi kisa omalle työpaikallesi ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.porraspaivat.fi

#porraspaivat

  • Nyt kännykät räpsiin ja porrasselfiet #porraspaivat hastagilla jakoon. Näytetään muille mallia.

 

P.S. Myös ulkona pääsee osallistumaan porraspäiviin.  Aulangolta löytyy portaat Näkötornilta ja Karhuluolalta ja nyt myös Sibeliuksen Metsästä, Kärmeskalliolta. Ja useasta muustakin paikasta kuten Kaurialan kentältä, Myllymäen kalliolta, Kanta-Hämeen Keskussairaalan tuntumasta jne.