Lasten Liikunnan Tuki tarjoaa Nuorten Akatemian valtakunnallisen mallin mukaisia Sporttitetti -työelämään tutustumisjaksoja 8. ja 9. -luokkalaisille. Ensimmäiset tettiläiset aloittavat Lasten Liikunnan Tuessa syyskuussa.  Tarkoituksena on innostaa ja tukea nuorten osallisuutta lisäävien TET-jaksojen järjestämistä liikunta-alalla.  Osa jaksoista toteutetaan yhteistyössä nuoren oman urheiluseuran kanssa. Sporttitetti mahdollistaa myös nuoren oman lajiharjoittelun.

Sporttitetti on uusi, merkityksellinen ja nuorten osallisuutta edistävä TET-malli

Sporttitetissä nuori kartuttaa kokemusta ja tietämystä uramahdollisuuksista liikunta-alalla. Tettijakso tarjoaa hänelle mahdollisuuden tutustua monenlaisiin työtehtäviin ohjauksesta valmentamiseen sekä viestinnästä tapahtumien järjestämiseen. Sporttitetissä tetin sisältö on nuoren ja ohjaajan yhdessä suunnittelema. Seuroille ja lajiliitoille Sporttitetti on oiva keino saada nuorten ääntä toiminnan kehittämiseen, sekä levittää lajitietoutta kouluissa.

Tutustu verkossa Sporttitettiin. 

#sporttitetti

Lisätietoja
Anu Saarinen | anu.saarinen@lastenliikunnantuki.fi | Gsm 040 905 2908 | www.lastenliikunnantuki.fi