KESÄN LIIKUNTAPASSI 2023

Liian monta kivaa vaihtoehtoa etkä osaa valita? Liikuntapassi on loistava ratkaisu: valitse eri laji, vaikka joka päivä!

Liikuntapassilla liikut toiminta-aikana oman mielenkiinnon ja innostuksen mukaan ihan niin paljon kuin haluat! Tarjolla on 7–13-vuotiaille suunnattuja monipuolisia matalan kynnyksen liikunta- ja lajikerhoja, mm. palloilua, tanssia ja liikuntapelejä. Kokeile ja löydä oma lajisi! Voit olla mukana koko päivän tai pari kertaa viikossa tunnin, ihan miten itse haluat ja mistä tykkäät. Toiminnasta vastaavat Lasten Liikunnan Tuen vastuuohjaajat sekä nuoret kesätyöntekijät. Toimintaa järjestetään Pullerin urheilupuiston alueella.

Kokoontuminen kerhon alkaessa Loimua Areenan ulko-ovella, ilmoittaudu saapuneeksi ja näytä passisi ohjaajille (tunnistat ohjaajat ohjaajapaidoista).

Toiminta-aika 5.6–30.6.2023

Liikuntapassin hinta: 60 €

Tilaa passi TÄSTÄ (Linkki ohjaa VOP:n sivuille)

Hinta sisältää ohjauksen, välineet sekä tapaturmavakuutuksen kerhojen ajalle.

Osallistumisen peruminen Lasten Liikunnan Tuen kesäkursseille 
Lasten Liikunnan Tuen kesäkurssien osallistumismaksu maksetaan heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä ja maksamaton ilmoittautuminen peruuntuu heti. Kesäkurssien osallistumisen voi perua 14 pv ennen kurssin alkamista, jolloin maksu palautetaan maksajan tilille. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Kurssimaksu palautetaan, jos kurssi ei toteudu liian vähäisen osallistujamäärän takia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.