Aulangon luontoleiri

Tule tutkimaan Aulangon ihmeitä samanikäisessä seurassa!

Tukikohtana toimii Aulangon Luontoliikuntakeskus aivan järven ja puistometsän äärellä. Päivän aikana liikutaan Aulangon alueella, jossa toiminnallisten leikkien, haasteiden ja tarinoiden kautta tutustutaan Aulangon puistometsän luontoon ja opetellaan retkeilytaitoja. Samalla opitaan monialaisesti kuin huomaamatta ympäröivästä luonnosta, kulttuurista ja historiallisista tapahtumista. Leiriläisten luontosuhde vahvistuu ja he saavat työkaluja kestävän elämäntavan rakentumiselle. Retkeillessä opitaan ratkaisemaan pulmia yhdessä.

Leirien toiminta on suunniteltu jokaiselle viikolle erikseen kyseiselle ikäluokalle parhaiten sopivaksi. Luontoleirit ovat maanantaista perjantaihin (juhannusviikolla torstaihin) kestäviä päiväleirejä kello 10 -15.

Leiriviikot – Valitse viikko ja ilmoittaudu (Linkki ohjaa VOP:n sivuille)

Viikko 23: 7–10-vuotiaat

Viikko 24: 11–13-vuotiaat

Viikko 25: 5–6-vuotiaat

Viikko 26: 14–15-vuotiaat

Leirimaksu 90 € viikko sisältäen lounaan, juhannusviikko 80 €.

 

Jokainen leiripäivä alkaa ja päättyy Aulangon luontoliikuntakeskuksella (Linnanen 77, 13220 Hämeenlinna).

Osallistumisen peruminen Lasten Liikunnan Tuen kesäkursseille 
Lasten Liikunnan Tuen kesäkurssien osallistumismaksu maksetaan heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä ja maksamaton ilmoittautuminen peruuntuu heti. Kesäkurssien osallistumisen voi perua 14 pv ennen kurssin alkamista, jolloin maksu palautetaan maksajan tilille. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Kurssimaksu palautetaan, jos kurssi ei toteudu liian vähäisen osallistujamäärän takia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.