Kesä2018

Kesä2018 2018-01-19T10:12:51+00:00

Varhaiskasvatus

KESÄPEUHULA Liikuntapäiväkerho KesäPeuhula on liikuntapainotteista päiväkerhotoimintaa kesäkuussa 3-6 vuotiaille. Toiminta...

Lue lisää

Toiminnallinen Kesä

TOIMINNALLINEN KESÄ Turvallista ja liikunnallista kokopäivähoitoa 6–10-vuotiaille Ohjattua toimintaa päivittäin...

Lue lisää

Kesän Liikuntapassi 2018

KESÄN LIIKUNTAPASSI 2018 Lasten Liikunnan Tuki tarjoaa kesällä matalan kynnyksen...

Lue lisää

Touhupäivät

KOKO PERHEEN TOUHUPÄIVÄT ELENIA AREENALLA Tervetuloa liikkumaan koko perheen voimin...

Lue lisää

Hämeenlinnan hauskin kesätoiminta kolkuttelee jo ovella! Kesällä 2018 on luvassa toimintaa taas kaikenikäisille ympäri Hämeenlinnaa.

Loma-ajan toimintaa järjestetään koulujen loma-aikona (kesä-, syys- ja talviloma) ja on nk.matalan kynnyksen harrasteliikuntaa = toimintaan osallistuminen on lapsille mahdollisimman helppoa (mm. ei aikaisempaa kokemusta lajista, ei kilpailutoimintaa, ei pitkäaikaista sitoutumista).

Toiminnan määrä vaihtelee (kaksi - kolme toimintakertaa viikossa, eri pituisia toimintajaksoja). Yhden liikuntatuokion kesto on vähintään 60 min. Lisäksi pyrimme suosimaan lähiliikuntapaikkoja mahdollistaaksemme lasten omatoimisen kulkemisen.

Toiminnassa käytetään eri liikuntamuotoja ja –lajeja. Toiminnan tavoitteena on kehittää monipuolisesti lapsen liikkumistaitoja. Lapset osallistuvat toiminnan sisällön suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaikissa toiminnassamme huomioimme lapsen ja nuoren fyysinen kasvun ja kehityksen. Toimintaryhmien ikäsuosituksia tulee noudattaa.

Toiminnan tavoitteet;

  • Lasten fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja liikuntaan innostaminen
  • Liikkumisen ilon ja onnistumisen kokeminen
  • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja syrjäytymisen ehkäisy,  suvaitsevaisuuden lisääminen ja  kotouttamisen tukeminen
  • Lasten osallisuus

Loma-ajan toiminnan tuotamme yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa nuorten kesätyöllistämisellä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa järjestämällä mm. valmentaja- ja urheilijavierailuja.