Haluamme herättää keskustelua ja kerätä tietoa liikuntatottumuksista. Viime kuussa julkaistiin uudet UKK:n aikuisten liikuntatottumukset, joissa on lisätty arki- ja hyötyliikunnan merkitystä aikuisen liikunnassa. Kuntoliikunnan ja lihaskuntoa kehittävän harjoittelun määrä on kuitenkin pysynyt samana suosituksissa.

Vastaamalla kyselyyn annat meille tietoa, miten voimme kehittää omaa aikuisliikuntaamme sekä kohdistaa omaa markkinointiamme Facebook ja internet -sivuillamme.

Kysely tehdään Lasten Liikunnan Tuki ry:lle anonyymisti, ellei kyselyyn vastannut halua jättää yhteystietojaan kyselylomakkeeseen.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kevään 2020 aikuisten liikuntapassi (Arvo 140€). Arvontaan osallistuminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen jättämistä kyselylomakkeeseen, sille varattuun osioon. Arvonta suoritetaan 8.12.2019 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 50. Facebook ei ole mukana arvonnassa!

Kyselyyn kohdistuvissa tiedusteluissa voit olla yhteyksissä Lasten Liikunnan Tuki ry:n aikuisliikuntavastaava Otto Ventelään. otto.ventela@icloud.com tai 0400-744282

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Kysely-aikuisliikunnasta-_KS5oMfMJyvpr2L-