Haemme projektityöntekijää EAKR-rahoitteiseen LUONNOLLINEN LIIKE -hankkeeseen

Haemme projektityöntekijää EAKR-rahoitteiseen LUONNOLLINEN LIIKE -hankkeeseen

Lasten Liikunnan Tuki ry on harrasteliikuntaseura, jonka tehtävänä on liikuttaa kaikkia ihmisiä tasapuolisesti, korkealla ammattitaidolla ja liikunnan ilon kautta. Tavoitteemme on elinikäiseen liikuntaan innostaminen sekä nuorten koulutuksen työllistämisen tukeminen. 

Yksi yhdistyksen toimintaympäristöistä on Aulangon Luontoalueella sijaitseva Aulangon ulkoilumaja. Ulkoilumajan toiminta on perustunut tilavuokraukseen, erilaisten tapahtumien ja TYHY-liikunnan järjestämiseen sekä kahviotoimintaan. 

TEHTÄVÄNKUVA 

Haemme projektityöntekijää EAKR-rahoitteiseen LUONNOLLINEN LIIKE -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on Aulangon vetovoiman lisääminen laadukkaiden luonto-, liikunta-, hyvinvointi- ja vapaa-ajan palveluiden avulla, eli Aulangon luontoliikuntakeskuksen toiminnan käynnistäminen. 

Projektityöntekijä vastaa hankesuunnitelman mukaisesti hankkeen toteutuksesta ja sisällön tuotannosta yhteistyössä eri toimijoiden, asiantuntijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Projektityöntekijä toteuttaa hankkeen käytännön toimenpiteitä (tapahtumat, pilotit jne.) hankesuunnitelman mukaisesti. 

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, hankeosaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointi- ja päätöksentekokykyä. Arvostamme myös liikunnallisuutta, pedagogista ja luonnontieteellistä osaamista sekä Aulangon alueen tuntemusta.  

Avoimet hakemukset palkkatoiveineen 18.7.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.liedes@lastenliikunnantuki.fi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Saarinen, anu.saarinen@lastenliikunnantuki.fi, puh. 040 905 2908 (puhelimitse to 12.7. klo 10.00 – 12.00) tai juha.liedes@lastenliikunnantuki.fi, puh. 0400 744 840  (puhelimitse 4. – 6.7. klo 9 –14).

2018-07-03T10:26:05+00:00 03.07.2018|