skip to main content

Yhteystiedot

LASTEN LIIKUNNAN TUKI RY
Matti Alangon katu 24
13130 Hämeenlinna
Puh. 03 652 5240
toimisto@lastenliikunnantuki.fi

LIIKUNTAPÄIVÄKERHO PEUHULA
Hattelmalantie 25
13100 Hämeenlinna
gsm 040 4513 451
peuhula@lastenliikunnantuki.fi

 

 

 

 

 

Henkilökunta

Juha Liedes
Toiminnanjohtaja
gsm 0400 744 840
juha.liedes@lastenliikunnantuki.fi

”Paljasjalkainen stadilainen. Liikkunut niin kauan kuin muistaa - siis tosi kauan. Pelannut lähinnä joukkuepallopelejä eri ikäluokissa vaihtelevin menestyksin. Nuorisoura käsipallon kautta aikuisiällä amerikkalaiseen jalkapallon pariin. Jefussa peli-, valmennus- ja järjestötehtävistä, sitten lajin perässä Hämeenlinnaan ja myöhemmin nykyisiin hommiin. Juuri nyt ehdin liikkumaan säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta tykkään liikuttaa päivätyön jälkeen nuoria Rinkelinmäellä. Kaksi liikkuvaa aikuista lasta.”

 

Sari Uusitalo
Toimistosihteeri
puh. 03 652 5240
gsm 0400 744 886
toimisto@lastenliikunnantuki.fi

"Hyötyliikunta on minun juttuni. Valitsen hissin sijasta portaat ja työmatkat hilpaisen kävellen. Iltaisin käyn vielä lenkillä, jos tv-ohjelmat sen sallivat."

 

Olli Kartano
Ip-koordinaattori
gsm 0400 744 860
olli.kartano@lastenliikunnantuki.fi

"Oman arkielämän liikunta-aika kuluu omien 9- ja 5 v. lasten kanssa erilaisten pallopelien ja kivan hyötyliikunnan merkeissä. Olen mukana toiminnassa kolmen K periaatteella: kuljeta, kustanna ja KANNUSTA! Olen myös mukana yhtenä ohjaajana pienten poikien salibandyjoukkueessa."

 

Esa-Pekka Viinikka
Henkilöstökoordinaattori
gsm 0400 749 302
esapekka.viinikka@lastenliikunnantuki.fi

"Pyrin liikkumaan aktiivisesti vapaa-aikanani niin lasteni kanssa kuin omaksi iloksenikin. Liikunnasta tulee hyvä olo, se on hyvä keino irtaantua arjesta ja auttaa jaksamaan. Talvisin tulee juostua reikäpallon perässä sekä hiihdeltyä. Lumettomana aikana fillari saa kyytiä maanteillä. Pyörällä tuli kilpailtuakin hurjassa nuoruudessa ja olenkin aloittanut kilpailemisen uudestaan jo monena vuotena samaan aikaan – sitten ensi kesänä..."

 

Liikuntapäiväkerho Peuhula

Sonja Karttunen
Ohjaaja

"Olen viettänyt 20 mahtavaa kesää elämästäni peasäpallokentällä katsomassa, pelaamassa tai valmentamassa. Oli enemmän kuin luonnollista hakeutua myös työelämässä liikunnan pariin. Alle kouluikäisille liikunnan ohjaaminen on aivan mahtavaa, kaikesta ollaan innoissaan! Vapaa-aikana nautin ulkoilusta ja äipän liikuntapuolesta pitävät huolen kaksi poikaa."

 

Minna Rantanen
Vastaava ohjaaja

"Asun maaseudulla ja liikkuminen on minulle itsestään selvää, pyöräilen ja kävelen päivittäin. Vapaa-aikana touhuilen lasten kanssa ja nautin suuren pihapiirin laittamisesta."

 

 


 

» Katso iltapäivätoiminnan kerhopuhelimien numerot tästä

Yhteydenottolomake