skip to main content

Yleistä

YLEISTÄ

Loma-ajan toiminta on ulkona tapahtuvaa toimintaa. Lapselle tulisi olla säänmukainen varustus, liikkumiseen soveltuvat jalkineet ja nimikoitu juomapullo mukana jokaisella kerralla. Suosittelemme käytettäväksi vettä. Varavaatteet suotavaa erillisessä repussa päivän kestäville leireille.

OHJAAJAT

Kaikissa toiminnoissa vastaavana ohjaajina toimivat yhdistyksen iltapäiväkerhojen koulutetut täysi-ikäiset vastuuohjaajat. Apuohjaajina toimivat kesätyöllistetyt liikunnalliset nuoret. Ryhmän koko on 1 ohjaaja / 15 lasta. Liikuntaleikkikoulussa 2 ohjaajaa / max 20 lasta.

OHJELMA

Toiminnan sisällöt ovat suunniteltu kehittämään lasten perusliikuntataitoja sekä yleisimpiä lajitaitoja. Kaikki toiminta on nk. matalan kynnyksen toimintaa, eli mukaan voi tulla vaikka ei olisi aikaisempaa liikunta- ja/tai lajikokemusta.

TAVOITTEET

Lasten Liikunnan Tuen elämäntehtävänä on elinikäiseen liikuntaan innostaminen ja päivittäisen liikkumisen mahdollistaminen. Lapsena opittu aktiivinen elämäntapa ja hyvät perusliikuntataidot säilyvät läpi elämän. Tutkimukset osoittavat, että lapsi tarvitseen kehitykseen ja kasvuun vähintää kaksi tuntia liikuntaa päivässä.

Yksilön kunnioittaminen ja tasa-arvoisuus ovat liikuntatuokioiden toiminnan perusta.

TURVALLISUUS

Huolenpito, turvallisuus ja vastuunkanto ovat ohjaus toimintamme ydin. Ohjaajat tunnistavat, huomioivat ja arvostavat lapsen yksilöllistä kasvua ja kehittymistä. Kaikki toimintaamme osallistuvat lapset ovat tapaturmavakuutettuja.

VÄLINEET

Tarvittavat välineet järjestäjän toimesta. Osallistuminen ei vaadi omia välineitä, voit tuoda jos haluat (emme kuitenkaan korvaa omien välineiden mahdollista rikkoutumisia). Toiminnoissa käytettävät välineet ovat suunniteltu lapsille.

MAKSAMINEN

Kesätoimintojen lasku lähetetään postiosoitteeseen kesäkuun lopulla. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta, tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa VISMA DUETTO. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita osallistumisen peruutusta, vaan ilmoittautuminen tulee perua sähköpostitse (toimisto@lastenliikunnantuki.fi).

Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

 

 

Loma-aikana - kesä 2017