skip to main content

Opiskelijayhteistyö

OPISKELIJA HUOMIO - TYÖTÄ TARJOLLA!!

Tarvitsetko opintoihisi kokemusta lapsi- tai aikuisryhmien ohjaamisesta? Lasten Liikunnan Tuki ry tarjoaa opiskelijoille monenlaisia tapoja olla mukana toiminnassamme ja tehdä työtä, jolla on väliä.

Omien oppisopimusopiskelijoiden työssäoppimisen lisäksi tarjoamme myös harjoittelupaikkoja eri oppilaitosten opiskelijoille. Liikuntaryhmiä meiltä löytyy lähes vauvasta vaariin ja mahdollista on myös toimia harjoittelijana eri laisten hallinnon tehtävien parissa.

Meillä on lisäksi mahdollista toteuttaa erilaisia opinnäytetöitä. Monet yhdistyksessämme toteutetut opinnäytetyöt ovat siirtyneet käytäntöihimme ohjaustoiminnassamme. Meillä työskentely, kouluttautuminen tai harjoitustyön tekeminen auttaa varmasti eteenpäin myös opiskeluissa ja työelämässä.

OPPISOPIMUSKOULUTUS

Lasten Liikunnan Tuki on toiminut perustamisestaan lähtien oppisopimusopiskelijoiden työssäoppimispaikkana eli työnantajana. Oppisopimusopiskelussa suurin osa opiskelusta tapahtuu työssäoppien. Me olemme työllistäneet itse sekä lähettäneet vapaille työmarkkinoille historiamme aikana jo kymmeniä valmistuneita ja lisää on tulossa. Olemme toimineet työnantajina mm. seuraavia tutkintoja opiskelleille:

 • Liikunnan ohjauksen pt
 • Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan pt
 • Koulunkäyntiavustajan at
 • Sosiaalialan pt (lähihoitaja).

LIVE - LIIKUNTAPAINOTTEINEN OHJAAJAKOULUTUS

LIVE on työ- ja elinkeinotoimiston kanssa yhteistyössä järjestettävää työvoimapoliittista aikuiskoulutusta, joka on pääasiassa suunnattu alle 25-vuotiaille. Kestoltaan kurssi on 6 kuukauden mittainen.

LIVEn tavoitteena on parantaa opiskelijoiden mahdollisuuksia päästä edelleen opiskelemaan liikuntaa, lasten ja nuorten ohjaamista ja opettamista. Lisäksi koulutus antaa hyvän tieto- ja taitopohjan lähteä kouluttautumaan oppisopimuksella muun muassa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, liikunnan ohjaajaksi sekä koulu- tai koulunkäyntiavustajaksi.

KIRJE LIVE 09 KURSSILAISELTA

Moro!

Kävin Live09 koulutuksen muutama vuosi sitten. Koulutus oli hyvin järjestetty ja avasi itselle hyvin tulevaisuuden suunnan. Haluan työskennellä tulevaisuudessa liikunnan parissa. Koulutuksessa käytiin liikuntaa hyvin monipuolisesti läpi ja harjoittelut antoivat uskoa, että liikunnan saralla on paljon työpaikkoja ja uskoa omiin kykyihin.

Koulutuksen jälkeen hain liikuntanohjaajan kouluihin, mutta jäin täpärästi ulos. Tänä keväänä hain uudestaan ja pääsin helposti sisään. Nyt opiskelen Kisakalliossa liikuntaneuvojan tutkintoa. Välivuoden aikana opiskelin koulututetuksi hierojaksi, joten sieltä sain hyvät opit anatomiaan ja fysiologiaan.

Halusin kertoa kuulumisia sinulle ja kuinka työkkärin kurssikin voi avata uusia suuntia. Monesti on pitänyt kirjoittaa kuulumisia, mutta en ole saanut aikaiseksi.

Kiitoksia vielä paljon koko lasten liikunnan porukalle.

Tuomo Virtanen
Vantaa

Tarjoamme opiskelijoille

 • TET-harjoittelupaikkoja
 • työharjoittelupaikkoja
 • oppisopimuskoulutusta
 • LIVE-koulutusta
 • opinnäytetyöpaikkoja
 • projektityöpaikkoja
 • gradu-paikkoja

Jos Sinä olet ammattia vailla, liikunnallinen, joustava, ihmisten kanssa viihtyvä innokas opiskelijan alku, niin ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme tarjoamistamme mahdollisuuksista koulutukseen.