skip to main content

Lasten Liikunnan Tuki ry:n hallitus

Teemu Lahti, puheenjohtaja

"Minua liikuttavat Hämeenlinnan loistavat ulkoilureitit niin polkupyörällä kuin kävellenkin. Aulangolla saa ajan kulumaan luonnon ja liikunnan parissa ympärivuotisesti. Sen lisäksi kesän kohokohtia minulle ovat purjehtiminen ja pallopelit, talvella taas alppihiihto ja uinti. Meillä koko perhe on liikkuvainen ja omien lasten harrastusten myötä tulee melkoinen lajikirjo tutuksi vuoden aikana."

Jukka Mäkelä, jäsen

"Liikun säännöllisesti kuntosalilla ja koiramme Maunon kanssa rantareitillä. Harrastan myös trial –moottoripyöräilyä, jossa olen vuoden 2009 veteraaniluokan Suomen Mestari. Kaudella 2011 ajan veteraanien EM-sarjassa muutaman osakilpailun."

Martti Töttölä, jäsen

"Liikunta on kuulunut elämääni jo lapsesta asti. Olen Tarmon yleisurheilukoulun kasvatteja. Juokseminen on aina ollut lajini. Niinpä kun nelikymppisenä löysin ikämiesjalkapalloilun, oli paikkani automaattisesti "ajokoiran" virka eli sitä laitaa tulee juostua edestakaisin pari kertaa viikossa. Jos työkiireiltä kerkiämme, käymme teatterin porukalla pelaamassa kerran viikossa lentopalloa. Jalkapallolle olen suuren kiitoksen velkaa, sillä siitä on tullut iso osa vapaa-aikaani ja loistava harrastus. Edellistä harrastuksesta kun tuli vakituinen työ."

Jari Myllykoski, varapuheenjohtaja

Sari Myllykangas, jäsen

Jens Willadsen, jäsen

Päivi Kankaanpää, jäsen