PERHEKAHVILA

Poikkeusaikatauluja:
* Perhekahvila on suljettu tiistaina 4.6.! Tervetuloa taas muina arkipäivinä klo 9-11.30.
* Juhannusaattona 21.6. Perhekahvila on suljettu. Ihanaa keskikesän juhlaa!
* Perhekahvila kesälomailee 1.7.- 11.8.2024 välisen ajan. Tervetuloa mukaan taas maanantaina 12.8.2024 klo 9!
Nautitaan kesästä!

Perhekahvila tarjoaa pienten lasten perheille vertaistukea, rentoa yhdessäoloa sekä lapsille leikkiä, kavereita ja liikunnallista touhua!

Perhekahvilasta saat matalalla kynnyksellä

  • Vertaistukea arkeen samassa elämäntilanteessa olevilta perheiltä
  • Rentoa yhdessäoloa
  • Kahvittelua
  • Lapsille mielekästä ja aktiivista tekemistä arkeen
  • Pelailua
  • Vapaata leikkiä

Olemme avoinna maanantaista perjantaihin, kaikkina päivinä klo 9-11.30.

Ajankohtaiset tiedot löydät Peuhulan IG-sivuilta @peuhula.

Voit tulla tutustumaan kaksi kertaa ilmaiseksi. Sen jälkeen voit hakea Hämeenlinnan kaupungilta palvelusetelin, käydä kertamaksulla tai ostaa edullisen kymppikortin.

Perhekahvilasta saat hakemuksen ja ohjeet sen täyttämiseen. Mukaan pääset toki myös itsemaksavana, 6 € / kerta / perhe tai lunastamalla kymppikortin 40 €. Kymppikortti on voimassa lukuvuoden.

Katso oletko oikeutettu palveluseteliin:

Me Lasten Liikunnan Tuella arvostamme liikkumista ihan sellaisenaan, mutta me myös tiedämme, että monipuolinen päivittäinen liikkuminen tukee lapsen oppimisvalmiuksien kehittymistä. Omalta osaltamme myötävaikutamme varhaisvuosien liikkumissuositusten toteutumiseen (Okm 2016), koska koko kehon liike on lapsen luonnollisen kehityksen ja oppimisen edellytys. Haluamme toiminnallamme luoda puitteet, jossa jokaisen lapsi saa kokea liikkumisen iloa ja tekemisen riemua! Motorikka, aisti ja kognitiiviset taidot kehittyvät käsi kädessä.

Joka kerralla ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, vapaata leikkiä, pelailua, kahvittelua sekä ohjattua lasten ja aikuisten yhteistä liikuntaa. Käytössämme on mm. peuhaamisen mahdollistavat tilat kiipeilyseinineen ja pallomerineen sekä liikuntasali. Perhekahvilaan tulet ja lähdet silloin kun perheellenne parhaiten sopii, ilmoittautumisia ei tarvita.

Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet tutut!

Perhekahvila toimii Peuhulan tiloissa, Koulutuskuntayhtymä Tavastian kampuksella, L-rakennuksessa. Sisäänkäynti on Hattelmalantien puolella ja ovet tunnistat värikkäistä teippauksista.

Ohjaajana toimii Anna Karhumaa (artenomi amk, ohjaustoiminnan koulutusohjelma)
P: 040 451 3451

Lisätietoja: Tuuli Tiainen
P: 040 457 0865